Anam... Zombiler geliyor kaçın!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zombilerin toplanacağı yeni mekan...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Dance Of The Dead (Gregg Bishop ABD 2008)

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Dance Of The Dead (Gregg Bishop ABD 2008) Empty
MesajKonu: Dance Of The Dead (Gregg Bishop ABD 2008)   Dance Of The Dead (Gregg Bishop ABD 2008) EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 4:54 pm

Tobe Hooper'ın da aynı isimli Masters Of Horror için çektiği bir bölüm var. Fakat o film(cik) ne kadar sıktıysa beni bu film de o kadar eğlendirdi.

Aslında o kadar da eğlendirmedi. Çünkü yakınlarda tekrar izlediğim 80'ler klasiği 1986 yapımı Night Of The Creeps'e çok benziyor. (Film hakkında pek de araştırma yapmadım. Belki de saygı duruşunda falan bulunmuşlardır...) Yalnız filmi öven bir yazıda John Hughes karakterleri ile George Romero'nun zombilerinin muhteşem karşılaşması demişler. Burada John Hughes ile şu anki MTV programlarının karmasını almakta fayda var. (Not: MTV'den ve MTV tarzından zerre hazzetmememi de dikkate almakta fayda var.) Ayrıca Romero kısmı da epey abartı olmuş.

Bakmayın olumsuz gibi konuştuğuma. Çıtır çerez seyredilebilecek, göndermeleri ile kikirik yapılacak eğlenceli, tam genç* işi bir film. Üstelik piyasadaki doğrudan videoya çıkan korku filmlerinden** kat kat üstün. (Aslında kimi sinema yüzü görenler de dahil.) Ama şahsen Night Of The Creeps'i veya Return Of The Living Dead'i tercih ederim. Üstelik afişinde ne o öyle Carrie'ye bulaşmalar!?!?!

* Yaş otuzbeş Javutich. "No more heroes, anymore..."
** Yakın tarihli bu tür filmlerden Trailer Park Of Terror'ü daha bir sevmemi nasıl değerlendirmeli, bilemiyorum...
http://beneaththeground.hareketforum.com

Dance Of The Dead (Gregg Bishop ABD 2008)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» The Dead Zone
» Yaşayan Ölülerin Gecesi - Night of the Living Dead
» The Strangers(Ziyaretçiler)2008
» Dead Alive - Braindead
» The Return Of The Living Dead